TOA Technisch Onderwijs Assistent

Rijnlands Lyceum Wassenaar


 Gaan proefjes bij jou nooit fout?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die het leuk vindt onze leerlingen te begeleiden bij  practica.
Deel jij graag jouw vakkennis om zo een bijdrage te leveren aan uitdagend onderwijs op een excellente school met een internationale afdeling?

Ontdek dan de wereld bij Het Rijnlands! 

Het Rijnlands Lyceum Wassenaar is een school, midden in de gemeenschap, waar de saamhorigheid tussen docenten, leerlingen en ouders groot is. Op het Rijnlands kun je zijn wie je bent, denken we niet in hokjes en is er een veilig klimaat voor iedereen!

Wij zijn per 1 oktober op zoek naar een:

Ervaren TOA (Technisch Onderwijs Assistent) 1,0 FTE.

Op het Rijnlands Lyceum starten we in de brugklas al met het vak praktische Natuurkunde en in de tweede klas met Scheikunde. Als Technisch Onderwijs Assistent (TOA) ondersteun je docenten bij het practicum onderwijs in de vakken Natuurkunde, Scheikunde en Integrated Science (in de Internationale afdeling).
Je bereidt zelfstandig experimenten, demonstraties en practica voor en voert deze uit in samenwerking met de docent. Je werkt nieuwe ideeën voor experimenten en practica op een proactieve wijze uit. Je werkt samen met één andere collega waarbij jullie ervoor zorgen dat de experimenten op een veilige manier worden uitgevoerd en dat de materialen en machines in de practica lokalen veilig worden opgeborgen.

Word jij onze nieuwe collega?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld laboratoriumonderwijs en aantoonbare bij- en nascholingsactiviteiten binnen jouw vakgebied;
 • Je bent bekend met de Arbo wet- en regelgeving en je kunt op proactieve wijze adviseren over veiligheidsmaatregelen en de inrichting van de practicumlokalen;
 • Je bent ervaren in het onderhouden van instrumenten, gereedschappen, werktuigen en andere hulpmiddelen;
 • Je hebt ervaring met het opstellen van verbetervoorstellen op het gebied van beheer, onderhoud en de vervanging van installaties;
 • Je hebt ervaring in het beheren en administreren van voorraden en inventaris;
 • Je bent ICT-vaardig;
 • Je deelt jouw inzichten actief en met plezier met je collega’s en je denkt mee over het werk en hoe het beter kan;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal in verband met het Internationaal Onderwijs;

Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Wassenaar is een school voor havo, vwo en gymnasium. De grondslag van de school is algemeen bijzonder: alle levensbeschouwingen worden gelijk gerespecteerd. De school heeft ca. 800 leerlingen en is daarmee een overzichtelijk school. Internationalisering is een belangrijk kenmerk van de school. Wij bieden tweetalig- en internationaal onderwijs.
Als bètaschool onderscheidt het Rijnlands zich door het opnemen van het roboticalessen in het programma, het geven van het vak natuurkunde vanaf de brugklas en deelname aan verschillende olympiades zoals bijvoorbeeld voor wiskunde, natuurkunde en scheikunde.

In 2019 mocht het Rijnlands voor de derde keer het predicaat ‘excellente school’ in ontvangst en met het oordeel ‘goed’ heeft de school de hoogst mogelijke waardering van de Onderwijsinspectie. De school maakt deel uit van de Stichting Het Rijnlands Lyceum.

Wat kunnen wij jou bieden?
In ieder geval een salaris op basis van schaal 7 van de CAO Voortgezet Onderwijs. Dit ligt tussen de €2.045,- en €3.068,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband 1,0 fte). Je inschaling hangt af van je kennis en ervaring. 

Aanvullende arbeidsvoorwaarden, o.a:

 • 8% eindejaarsuitkering 8% en een extra eindejaarsuitkering van €1.200 (bij een fulltime dienstverband)
 • 8% vakantiegeld
 • 50 uur Individueel Keuze Budget (IKB)
 • cafetariaregeling: met o.a. sportregeling en een fietsplan
 • korting op diverse verzekeringen: o.a. zorgverzekering, auto, motor, rechtsbijstand, inboedel, ongevallen en aansprakelijkheidsverzekering
 • een bosrijke omgeving om fijn te wandelen tijdens de pauze’s
 • heel veel enthousiaste collega’s

Sollicitatieprocedure
Zie jij jezelf werken op het Rijnlands? Reageer dan vóór vrijdag 18 september via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Joyce Potter van Loon, conrector, telefoonnummer 070-5110400.

Meer informatie over onze school is te vinden op onze websites:   

www.rijnlandslyceumwassenaar.nl en www.internationalschoolwassenaar.nl