Docent Bewegingsonderwijs

Rijnlands Lyceum Wassenaar

 

 

 

 

Houd jij van de variatie tussen TTO-onderwijs en internationaal onderwijs? Geef jij met plezier bewegingsonderwijs op een goede school die volop in ontwikkeling is? Dan komen we graag met jou in contact!

Het Rijnlands Lyceum Wassenaar/International School Wassenaar is een excellente school, die volop in ontwikkeling is en waar de verbinding tussen docenten, leerlingen en ouders groot is. Op het Rijnlands kun je zijn wie je bent, denken we niet in hokjes en is er een veilig klimaat voor iedereen!

Werk jij graag op een Wereldschool in een prachtige bosrijke omgeving? Kom dan ons team versterken en ontdek de wereld van Het Rijnlands!

Rijnlands Lyceum Wassenaar/International School Wassenaar zoekt per 1 augustus 2024

·       Een docent bewegingsonderwijs / teacher physical education (0,4 FTE)

Je werkt zowel op onze internationale afdeling (Middle Years Programme I-V) als op onze tweetalige afdeling. Op de International School werk je in een enthousiast team, dat dit jaar gaat beginnen aan het tweede jaar van het Diploma Programme. De International School is daarmee een groeiende afdeling binnen onze school.

Profiel:

 • Je hebt een eerste- of tweedegraads bevoegdheid;
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en je vindt het leuk nieuwe inzichten in de praktijk toe te passen;
 • Je bent flexibel, organisatorisch sterk, je zet je voor de volle 100% in, je bent een inspirator en motivator voor onze leerlingen.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • In ieder geval een dienstverband op basis van de CAO Voortgezet Onderwijs. Je inschaling hangt af van jouw kennis en ervaring.
 • Je gaat werken in een enthousiast en divers team van collega’s;
 • Je wordt in je eerste jaar goed begeleid zowel binnen je sectie als door een begeleider op school;
 • Je kunt in het Engels en/of het Nederlands lesgeven;
 • Je komt te werken in een onlangs gerenoveerd, monumentaal schoolgebouw en in de nieuwe vleugel die we komend schooljaar in gebruik nemen;
 • Je hebt de beschikking over 3 moderne gymzalen en een groot sportveld;
 • In je pauze loop je zo vanaf ons ruime schoolplein het bos in;
 • Je kunt fijn werken in onze vernieuwde docentenkamer met zowel werktafels als loungeplekken;
 • Er zijn spreekkamers gecreëerd op de eerste etage van de docentenkamer zodat je op een rustige wijze kunt overleggen met je collega’s;
 • Je krijgt de beschikking over alle middelen om je werk goed uit te voeren zoals een laptop, die je in ieder leslokaal kunt aansluiten;
 • Naast een salaris conform de CAO VO met o.a. 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering, 90 uren IKB (Individueel Keuze Budget) bieden we je ook aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een interessante reiskostenvergoeding, onze werknemersregeling (cafetariaregeling) geeft je de mogelijkheid belast loon uit te ruilen tegen onbelast loon. Denk hierbij aan sportvoorzieningen en een fietsplan.

Trots op onze school
Wij zijn een school voor havo, vwo, gymnasium en internationaal onderwijs. De grondslag van de school is algemeen bijzonder; dit betekent dat wij volledig neutraal zijn. Naast Nederlandstalig onderwijs bieden wij ook tweetalig onderwijs (TTO) en internationaal onderwijs. Op onze internationale school hebben we leerlingen vanuit de hele wereld, die worden opgeleid volgens het IB- programme. (MYP en DP).
Onze school is met ongeveer 1000 leerlingen een overzichtelijke organisatie waarbij iedereen elkaar kent.

We zijn er trots op dat we voor de derde keer het predicaat ‘excellente school’ in ontvangst mochten nemen en met het oordeel ‘goed’ de hoogst mogelijke waardering van de Onderwijsinspectie kregen. Onze school maakt deel uit van de Stichting Het Rijnlands Lyceum.

Sollicitatieprocedure
Ben je ook zo enthousiast geworden over het Rijnlands Lyceum Wassenaar? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joyce Potter van Loon, conrector, telefoonnummer 070-5110400.

We hanteren de sollicitatiecode van de Stichting Het Rijnlands Lyceum, deze vind je op onze website www.rijnlandslyceum.nl/werken-bij. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Meer informatie over onze school is te vinden op onze websites:
www.rijnlandslyceumwassenaar.nl en www.internationalschoolwassenaar.nl